Skip to main content

Το Υπουργικό Συμβούλιο είναι το εκτελεστικό σκέλος της Κυπριακής Κυβέρνησης. Αποτελείται από τους υπουργούς και προεδρεύεται από τον Πρόεδρο της Κ.Δ.


Αποφάσεις Υπουργικού Συμβουλίου 2018

Dataset Evaluation

No votes have been submitted yet.

Πίνακας Αποφάσεων που λήφθηκαν από το Υπουργικό Συβούλιο κατά το έτος 2018. Στον Πίνακα περιλαμβάνονται για κάθε Απόφαση:

(α) Αριθμός απόφασης
(β) Ημερομηνία απόφασης
(γ) Θέμα
(δ) Υπουργείο
(ε) αριθμός της Επίσημης Εφημερίδας στην οποία δημοσιεύτηκε η απόφαση
(στ) URL για το κείμενο της Απόφασης

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου οι οποίες δεν βρίσκονται αναρτημένες στον Πίνακα, σημαίνει ότι αυτές δεν δημοσιοποιούνται δεδομένου ότι, είτε φέρουν βαθμό διαβάθμισης οποιασδήποτε κατηγορίας, είτε η μη δημοσιοποίησή τους αποφασίζεται από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Field Value
Organization Υπουργικό Συμβούλιο
Release Date
Frequency Monthly
Identified 8b932aa0-3936-4cc3-b529-a0da808e7cca
Spatial POLYGON ((31.871337890625 34.336065483289, 31.871337890625 35.810574579203, 34.859619140625 35.810574579203, 34.859619140625 34.336065483289))
Spatial / Geographical Coverage Location Κύπρος
Temporal Coverage -
Language Greek
License Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)[Open Data]
Contact Name Λεωνίδας Πιερή
Contact email
Public Access Level Public
Enter the characters shown in the image.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Number of Views