Skip to main content

Η Βουλή των Αντιπροσώπων είναι το κοινοβούλιο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Σύμφωνα με το Σύνταγμα αποτελεί απλό νομοθετικό σώμα, και ο αριθμός των μελών του ορίζεται στα 56.


Ερωτήσεις Βουλευτών στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου

Dataset Evaluation

No votes have been submitted yet.

Ερωτήσεις (και απαντήσεις) που υποβάλλονται από τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων προς την εκτελεστική εξουσία στα πλαίσια  άσκησης του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου. 

Field Value
Organization Βουλή των Αντιπροσώπων
Release Date
Frequency Weekly
Identified fe93c7dd-0b88-4814-a11b-2334aa08a0a6
Spatial POLYGON ((31.755981445313 34.339750856855, 31.755981445313 35.751806320311, 34.854125976563 35.751806320311, 34.854125976563 34.339750856855))
Spatial / Geographical Coverage Location Κύπρος
Temporal Coverage -
Language Greek
License Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)[Open Data]
Contact Name Χρίστος Κολοκασίδης
Contact email
Public Access Level Public
Enter the characters shown in the image.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Number of Views