Ανακοινώσεις

16/04/2020

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσκαλεί σε συμμετοχή στον πανευρωπαϊκό Μαραθώνιο Διαγωνισμό #EUvsVirus, με σκοπό την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για αντιμετώπιση του COVID-19. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 24, 25 και 26 Απριλίου, υπό την εποπτεία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καινοτομίας. Η θεματολογία του διαγωνισμού με σχετίζεται με την υγεία, τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, την εξ αποστάσεως εργασία και την εκπαίδευση, την κοινωνική & πολιτική συνοχή, ψηφιακή χρηματοδότηση και μια ανοικτή κατηγορία για άλλες προκλήσεις.

31/03/2020

Ο EU Datathon, ο διαγωνισμός για τα δημόσια δεδομένα, ξεκίνησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στις 19 Φεβρουαρίου. Έχεις τώρα την ευκαιρία να αποδείξεις όχι μόνο τις δυνατότητες που προσφέρουν τα δημόσια δεδομένα στη σημερινή κοινωνία, αλλά και τη δημιουργικότητα και το ταλέντο σου! Είναι επίσης μια ευκαιρία να διεκδικήσεις κι εσύ μερίδιο από το συνολικό χρηματικό έπαθλο που ανέρχεται σε 100 000 EUR.

13/11/2019

Το Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία «ΚΟΙΟΣ» με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας Συστημάτων Γεωγραφικών Πληροφοριών (GIS Day), διοργάνωσε στις 13 Νοεμβρίου 2019 την ανοικτή ημερίδα με θέμα «Η χρήση των Συστημάτων Γεωγραφικών Πληροφοριών (G.I.S.) για έλεγχο και την παρακολούθηση των κρίσιμων υποδομών», στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.